My Story Gdynia Hotel, Gdynia
02 May ‘25
03 May ‘25
Always the best price on our website
My Story Gdynia Hotel, Gdynia
Kameralne spotkanie z Dorotą Wellman w My Story Gdynia

Kameralne spotkanie z Dorotą Wellman w My Story Gdynia

  1. Home
  2. News
  3. News details
24 of March 2025

W sobotni wieczór, 22 marca, w hotelu My Story Gdynia odbyło się wyjątkowe, kameralne spotkanie, które na długo pozostanie w naszej pamięci. Gościem wieczoru była Dorota Wellman, która w rozmowie z Martą Klepką stworzyła przestrzeń pełną autentyczności, życiowej mądrości i dobrego humoru.

To spotkanie, zorganizowane w ramach cyklu #byckobietaontour, było nie tylko okazją do refleksji i rozmów, ale także do celebracji kobiecej energii w gronie otwartych i świadomych osób. Projekt ten to przestrzeń dla kobiet, które chcą inspirować się wzajemnie, poznawać historie ludzi z pasją i czerpać od nich siłę do działania.

Rozmowa, prowadzona w swobodnym i pełnym ciepła tonie, dotyczyła nie tylko pracy, pasji i wyzwań, ale również osobistych wartości, poczucia sensu oraz wewnętrznej siły, która pcha do działania – również wtedy, gdy jest trudno. Dorota Wellman podzieliła się historiami z pracy w redakcji „Dzień Dobry TVN”, opowiadała o kulisach współpracy z Marcinem Prokopem, przypominając zabawne sytuacje z początków znajomości i zakulisowe wpadki, które rozbawiły wszystkich do łez. Jej opowieści poruszały, bawiły i zostawiały przestrzeń do refleksji. Słuchając o tym, skąd czerpie energię do działania i pomagania innym, trudno było nie poczuć się zainspirowanym.

Wieczór dopełniła kolacja przygotowana przez szefa kuchni My Place Bar & Restaurant, Pawła Brzeskiego. Na przystawkę podano delikatne szparagi ułożone na carpaccio z kolorowych buraków, z dodatkiem espumy z koziego sera i pestek granatu. Główne danie stanowił halibut, serwowany na kremowym maślanym puree z dodatkiem puree z dyni, zielonych warzyw i subtelnego sosu kafirowego. Na deser podano tiramisu w nowoczesnej, zaskakującej formie kremowej kuli, w której wnętrzu skrywał się nasączony biszkopt. Całość uzupełniały świeże owoce, skórka pomarańczy i żel z aperola, tworząc harmonijną kompozycję smaków, idealnie pasującą do charakteru tego wieczoru.

Podczas wydarzenia nie zabrakło atrakcji dla uczestników – zorganizowano loterię wizytówkową, która wprowadziła do wieczoru odrobinę zabawy i radosnego oczekiwania. Wśród nagród znalazły się m.in. vouchery na pobyt w hotelu My Story Gdynia, kolacja w restauracji My Place, zaproszenia na zabiegi w strefie SPA, weekendowy wypoczynek w Karpaczu, zestawy kosmetyków, książki, poduszki oraz wyjątkowy upominek od projektanta Łukasza Jemioła.

Był to wieczór pełen wrażeń – inspirujący, smakowity i pełen dobrej energii. Cieszymy się, że mogliśmy być gospodarzem tak wyjątkowego wydarzenia i już teraz z niecierpliwością wypatrujemy kolejnych spotkań z cyklu #byckobietaontour.

desktop nav bg
mobile nav bg
Language:
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close